mindreskit.blogg.se

Min resa för att slippa skit som kemikalier i sminket, gifter i maten och få ett hälsosammare liv.
  Samtidigt vill jag kolla upp vem det är som bestämmer egentligen.
Varför är det inte LÄTT att välja RÄTT?
  Varför en liten hylla giftfri mat i nåt hörn, och resten fullt med skit?
  Följ med så tar vi reda på't

Balsammetoden - nu eko!

Publicerad 2014-09-23 13:17:00 i #eko, #ekologiskt, Allmänt, Skönhet, hälsa,

 
 
 
Nu har jag inte använt schampo på flera månader, och jag måste säga att jag undrar varför jag använt schampo överhuvud taget någonsin! Jag har använt balsam, och även inpackning ibland. Håret blir minst lika fint som förut, och man slipper torrt och frissigt. Visst, jag trillade dit på ett dåligt balsam någonstans på vägen, så jag vill varna att ge inte upp på första försöket! Det kan vara vilket balsam du använder, inte att du använder balsam.
I början kände jag att jag inte hade råd och ork att skaffa mig ekobalsam, det fick bli ett steg i taget. Nu hittade jag Urtekrams produkter, efter att min sambo köpt duschkrämen Nordic Birch på Citygross. Jag var orolig att även det skulle bli en fail, men det är faktiskt bättre än båda de andra tidigare OCH med ekologiska ingredienser! Ännu ett steg till #mindreskit - och det känns RIKTIGT bra! 
 
// Anneli

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Anneli Vitterskog

33 år, Försöker på de sätt jag kan, göra världen till ett bättre ställe. Har bott från Härnösand i Norr till Göteborg i Söder och har landat mjukt nu på den Östgötska slätten. Tycker om färg och form, naturen, min sambo Tommy och eldsjälar i allmänhet :)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela